Loppishelg

I helgen har Syster och jag tillsammans med Fröken SP besökt diverse loppisar och Second hand-butiker. Ljuvligt! Ska visa er sen men tillsvidare får helgen sammanfattas med Systers stora fynd!

Bruden i fråga är en stor tedrickare. Just nu är hon dessutom aningens extra förtjust i ugglor. Med detta i åtanke kan ni föreställ er glädjen med dessa två behov i samma fynd! Hon sträckte sig för att plocka ner er svart-vitrandig tekanna från en hög hylla. Med lyftet så sitter en ljuvligt söt värmare fast i form av en uggla. Dubbel glädje!

Själv är jag galet nöjd över min stringhylla som jag hittade på Erikshjälpen. Har inte riktigt bestämt färdigt vart den ska sitta men det lutar åt barnens lekrum... Återkommer med bilder!

Virkafton

Pysselkväll på jobbet med några av mina fantastiska kollegor. Bästa Irblo håller kurs med oss med varierad framgång. Fru Smack-Bom slängde ihop en toksnygg korg i en handvändning, medan jag och fröken SP hade lite mer motgång i framgången, så att säga... Men SP va tapper!! Kvällen slutade med att hon fick ihop en fin knallcerise brödkorg. Bra jobbat SP!Är helt säker på att det även inom kort kommer att stå en toksnygg liten hemvirkad rosa korg i någon av hennes förtjusande stringhyllor!
 
Jag gav upp... Inte ens en grytlapp lyckades jag få ihop. Håller mig till tavlor, kort, borrmaskin och hammare. Det där med nål och tråd- oavsett vilken form- verkar ju inte va min grej...
 
Men något som jag är väldigt bra på i detta sällskap är att fnissa, skratta, garva hjärtligt och asflabba! Mycket sånt blev det även denna kväll- som alltid när vi träffas utanför jobbet. Dessa brudar gör gott för själen! Gokaffe och gomacka fick jag också.
 
 
 
Tack för en trevlig afton pinglor!

Tavelpremiär...

Mina damer och herrar, detta inlägg ägnas helt till min Fru och hennes familj. Äntligen har hon och hennes prins fått en liten flicka. Så efterlängtad, så väntad på och så fantastiskt fin! SÅ galet stolt över hela familjen! Trodde helt ärligt att Frun skulle vara gravid för all framtid- jo, det kändes så. Men så kom Nisse (som blir dotterns bloggnamn för att hon "hette" så innan hon kom...)!  
 
 
Denna tavla gjorde jag för länge sen till Nisse. Då visste vi dock inte vem det va så på baksidan står det bara att det är till Bäbis, men nu får vi äntligen lära känna tösen! Tycker det passar bra att fira Nisse med första tavelinlägget. (Hoppas nu bara att PappaB  med alla hans åsikter om allt går med på att hänga upp tavlan...)
 
Jättegrattis till bästa Frun och PappaB! Nu börjar ett stort äventyr!! Jag är så glad för att få vara med på tåget! Det kommer även komma ut ett kort här tillägnat den lilla damen så småningom.
 
 

GLAD!

Så kul att ni vill följa mig!! Jätteglad för era kommentarer och till er som varit inne och facebook-gillat min sida! Tack så jättemycket!
 
Tre ljusstakar jag köpt från bästa Strömsbacka och sprayat svart högblanka. Pryder min tavellist i vardagsrummet. Det är inte lätt att hitta ljusstakar som får plats på tavellisten... De flesta har för stora fötter!
 
Trevlig lördagskväll på er allesammans!

Kortpyssel

Eftersom det ska vara en inrednings- OCH pysselblogg bjuder jag nu på lite pyssel. Just nu är det mest kort som står på agendan. Dessvärre lyckas jag inte -än- få till ett snyggt bildkollage, så jag får ladda upp bilderna som de är helt enkelt. Som sagt, jag är ingen fotograf och ljussättning och sådant kan förstöra "stämningen" en aning...
 
Men jag lovade ju, så här kommer det!:
 
 
 (Ursäkta! Dessaa bilder är verkligen inte vackra, men det är dokumentation...)
 
 
 Det finns MASSOR mer kort, men vi börjar så här... (Och jag lovar att fortsätta traggla med mina kunskaper och hoppas att nästa kortinilägg blir avsevärt mycket snyggare än detta!!)
 
Lovar att ge er lite bilder på tavlor också, det är bara aningens läskigt att dela med sig av... Det är så utlämnande. Men jag får helt enkelt morska på mig och hoppas ni gillar det ni ser. Det är ju faktiskt inte hela världen om ni inte gillar det heller... 
 
På återseende!

Det tekniska kring bloggande

Jag gör mitt bästa för att bjuda på lite pyssel-detta ska ju vara en inrednings- & pysselblogg- MEN tekniken samarbetar inte just nu... Och IT-supporten vankar runt med Glader (yngsta dottern) som är allt annat än glader idag...

Så länge bjuder jag på Tokers första riktiga konstverk. Det är ingen slump att det hänger på Morfars & Mormors vägg!

Håll ut, jag pillar vidare på mina pysselbilder och utvidgar mina bloggkunskaper. Förhoppningsvis kommer det lite kort på bloggen till kvällen.

I farten...

Ingen ovanlig syn i vårt hushåll... Tvätt, ketchup, pyssel över heeeela köket blandat med Tokers (äldsta dottern...) leksaker. Hon förser sin mamma med diverse godsaker så blodsockret inte blir för lågt mitt i pysslandet.

Har pysselsug så det räcker åt tre bröllop och fem dop tror jag... Och det passar ju bra eftersom det är total babyboom i bekantskapskretsen just nu! Korten går åt som smör i solsken! Underbart och fantastiskt!

Bloglovin´

Följ min blogg med Bloglovin! Klicka här och kom direkt dit!
 
 

Höstmys & rosenknopp

 
Alla pratar ju om hur mysigt det är om hösten att få krypa in och tända ljus. Så idag tänder vi ljus till mellis och njuter av den sista tappra rosen från trädgården
 
 
 Duken och brickan kommer från Strömsbacka - världens bästa (billigaste & charmigaste) second hand- butik! Finns i Sala. Värt ett besök!!! Jag MÅSTE dit en sväng varje gång jag kommer "hem"!

hur börjar man??

 
Har länge funderat på hur man snyggt börjar skriva inlägg, jag vill ju inte kasta in mina läsare i mitt gröna, sköna kaos...
 
Men rådet har återkommande varit "Äh, det är bara att köra igång!".
 
Jaha, då gör jag väl det då! Och på vilket bättre sätt kan man inte börja än att visa denna senaste erövring! Hur ljuvlig är den inte! Den kommer pryda mitt kök i någon form, som handen i handsken! Bild kommer (har precis vunnit den och den är inte i min fysiska ägo ännu...).
 
 
 
Då anser jag mandasmagasin officiellt IGÅNG!

mandasmagasin

Pyssel, pinaler och pingligheter!

RSS 2.0