Mors dag

Idag har varit dagen för alla mammor! Min egen mor blev -som sig bör- ordentligt firad. Ett presentkort med inträde för två till ABBA Museum i Storstan och ett tillhörande hyllningskort så klart.

Stor kram till alla supermammor!!!!

Några fler kort...

Här kommer några kort som tillverkats på senare dar. Ett grattiskort till en student blev beställt av bästa Fru Nordlund. Och när hon ändå va i farten köpte hon tre till. Tack min fina vän för förtroendet och äran! Fru Nordlund är min mest återkommande kortbeställare och det uppskattas till månen och tillbaks! Massa kärlek till dig!

Nästa kort är gjort i lärande syfte. Det är få motiv enligt mig som är så fina som de skissade eller tecknade. Och jag vill kunna!!! Så då måste man träna... Å då gjorde jag det på ett kort helt enkelt. Resultatet snygghet ligger väl i betraktarens ögon. Jag ser mest det jag behöver träna mer på...

Heja Sverige i schlagern ikväll. Jag kommer dissa åbäket för en god bok på altanen. Förhoppningsvis kommer det ett åskväder till under tiden. Det är det mysigaste jag vet!!

Önskar er alla en fin helg!

Välkommen våren!

Nu har äntligen våren och vårkänslorna kommit! Det har förvisso varit "vår" dvs snöfritt, länge. Men lusten att piffa och greja i trädgården har lixom varit bortblåst. Nu tar jag grejat!! Städat fram, tvättat av och oljat in altanen. Planterat de första krukorna och piffat fram mina ljuslyktor, ställt iordning möblerna, hängt upp gardinerna och hängt upp solcellslampor i mina träd.

Träden är nästan ett eget inlägg i sig men en bild i detta inlägg får räcka för nu.

Här får ni lite vårbilder! Hoppas ni har det gott!

Vårtider

Jag har inte gömt dig! Inte ens lite! Har bara haft lite annat för mig denna kalla, sena, sega vår. Håll tillgodo. Snart kommer några av mina altanprojekt ut här! Ha en fin slutspurt på veckan!

mandasmagasin

Pyssel, pinaler och pingligheter!

RSS 2.0