God fortsättning!

Nu har jag försummat dig igen, kära läsare! Ber om ursäkt. Det har varit lucia och slutspurt på jobbet, lite vab så klart och sen kom ett mycket välbehövligt jullov. Äntligen! 

Jag har ett toppenjobb med fantastiska kolleger men denna höst har verkligen varit... "ansträngd", för att välja ett beskrivande ord. Väldigt mycket sjukdom för min del och totalt 4 veckor vab av vattkoppor tar ut sin rätt i orkdepåerna. 

Min önskan för 2014 är att sjukdomarna nu lämnar mig ifred. Att ungarna är sjuka är ju inget som varken är konstigt eller belastande men det underlättar sannerligen om mamman i huset kunde hålla sig på benen. EN hel arbetsvecka hann det bli på en hel termin. Sänd en välmenande tanke åt mina stackars kolleger..!! 

Utöver lite hälsa och friskhet önskar jag hundratals beställningar av alla dess slag från er därute, så min kreativitet får fortsätta flöda! Jag mår så löjligt bra när jag har alla dessa kreativa projekt på gång. 

Ni har varit helt fantastiska med alla era beställningar. 

Tusen tusen TACK för äran i uppdraget och er glädje över slutresultatet!! 

Jag har haft att göra enda sen i november och har fortfarande beställningar att verkställa! Underbara människor!! Du är mer än välkommen att beställa något om du gillar vad du ser. Jag har stora planer för mandasmagasin och det vore superkul om du vill följa min resa. Så får vi se vart resan leder! 

Här under följer några av mina senaste brudar. Den första bjuder jag på lite bakom kulisserna. En av mina modeller är visst trebarnsmor också. Men äkta make och allt. Minsann! 


Den andra bruden råkar visst vara modellen ovan fast iförd arbetskläder. 


Den här kanske jag tänkte behålla själv, hör och häpna. Det händer nästan aldrig att jag blir nöjd nog för att ens överväga det. Men kanske... 

Nu vill jag bara passa på att önska dig ett fantastiskt spännande 2014. Till bredden fullt av omtanke och lyckliga stunder. 

Tack för titten och ta hand om dig! 

mandasmagasin

Pyssel, pinaler och pingligheter!

RSS 2.0