Bröllopshelg

Hela denna helg har gått i kärlekens tecken då ungarnas kusin gått och blivit fru. Ett fantastiskt fint bröllop med så mycket kärlek!

Just nu är jag helt slut men jag lovar er ett exklusivt bröllopsspecialinlägg under kommande vecka. Dessvärre glömde jag kameran hemma så Makens mobilbilder får tyvärr duga som dokumentation av själva bröllopsdagen. För nu får ni nöja er med en bild ni delvis redan sett men som nu kommer i sin helhet och därmed lite mer till sin rätt.

Önskar er alla en fin söndagskväll!

Omklädning

Jag har pysslat massor igen! Det vankas bröllop i familjen om en vecka och givetvis har jag lagt näsan i blöt! Både lite här och där... Men eftersom det ju ska vara lite hemligt får ni vänta med de detaljerna. Men oj va pyssel det blir! Allt från tavla till dekorationer till buffébordet.

Men jag kan visa vad jag oxå hann pyssla med igår. Både en fotpall och en telefonbänk fick nytt liv. Piffning och tillpinglade.

Den ljuvliga telefonbänken fick jag av min ljuvliga fru med familj. Har dreglat efter den/liknande sen den kom in i deras hus. Dessvärre har jag hittills inte hittat en som matchar i pris- och designönskemål. Men nu i all deras kärlek fick, japp FICK, jag deras!!! Såna fina människor jag omger mig med väl?!
Tyget har för övrigt Min Bästaste köpt åt mig. Kommer från Serholt och har bland annat sålts på Village. Precis rätt snorgrön färg!

Ha nu en ljuvlig helg gott folk!! Kram!

https://cdn1.cdnme.se/3865243/7-3/pic_51eacce6ddf2b3532c8f4bf5.jpg" class="image">

Altanpyssel

Igår fick vi finbesök av trevligaste sorten! Vi kallar de Pysselfröken och Basketkungen. Pysselfröken jobbar numera extra på Panduro och kreativare människa får man leta efter! Jag ligger hästlängder efter!!! HOn- och hennes mor också för den delen- är en stor inspiration när det gäller hem och trädgård. 
 
Basketkungen har aldrig varit hemma hos oss och eftersom Pysselfröken är så piffig och pysslig när det gäller heminredning så ville jag pingla till vårt hem lite extra inför deras efterlängtade besök. Vädet var fint så jag gissade att vi skulle hänga mestadels på altanen och därför fick extrapiffet hamna där.
 
Jag letade lite i mina gömmor och hittade en gammal KNALLBLÅ plåtbricka som jag hittat på Strömsbacka loppiset i Sala (återigen: världens bästa loppisställe!!). Tyvärr hann jag i min iver och inspiration inte ta en "före-bild". Men för att ni ska förstå hur KNALLblå den var så visar jag denna:
 
 
När jag köpte den föll jag för den fyrkantiga formen, den lagom söta spetsen och all potential brickan hade. Jag hade aldrig för ambition att behålla den i blått, men eftersom jag inte visste riktigt vart jag skulle ha den fick tillsnyggningen vänta. Nu har jag sprayat den i matt, vit färg i två omgångar och nu ser den ut som följer: 
 
 Som sagt, den lilla spetsen passar mig ypperligt! definitivt en utsmyckning av brickan, men varken romatisk eller för pilleduttig, enligt min smak. Lagom rar.
 
Två värmeljus i Ikeas dessertglas och en egenodlad, nästan överblommad Pion fick pryda verket. 
Färgen hann knappt torka innan gästerna kom, men jag kunde inte låta bli att stoppa den i bruk!
 
Nu ska Toker få damsällskap så det är dags att avsluta! Ha en fin helg gott folk och tack för att du tittade in!! 

Ledig och lat!!

Jag har inte alls glömt bort att jag har en blogg att uppdatera. Jag har bara drabbats av en envis och ihållande lathet... Det har blivit både pyssel, pinaler och pingligheter under de sista veckorna. Men allra mest har det blivit ledigheter. Håll tillgodo så kommer lite fler bilder i ett annat inlägg.

Tack för att du läste detta! Jag uppskattar dig och önskar dig en fin måndag!

mandasmagasin

Pyssel, pinaler och pingligheter!

RSS 2.0