Utomhuspyssel

Vår framsida har aldrig riktigt passat invånarna i huset. Den va mörk och "överdekorerad". 

Vi började med att måla en del av de svarta detaljerna vita. Sen fick dörrarna en pigg, röd färg. De var tidigare i två olika nyanser av 70-tals furu. Eftersom de sitter i stort sett bredvid varandra såg det inte alls bra ut. 


Nu är det lite mer enhetligt. 

Redan första sommaren började vi banta i trädgården. Det är inte många kvadrat trädgård men ALLT och lite till växte där... På tok för mycket! När jag ändå var igång och målade dörrarna fick även brevlådan en liten make over. 




Sist ut för i år blev lite piff i entrén. Det va som sagt en mörk korridor innan men nu är den ialla fall lite pingligare. 



Jag hittade två trälådor i huset när vi flyttade in och den ena pryder altanen och den andra pryder nu framsidan. Innehållet kommer gå att variera massor. Just nu tog jag vad jag hade men jag längtar till sommaren när kreativiteten och möjligheterna är större. 

Plåtburkarna är megastora konservburkar som min käre Paps tiggt till sig från ett skolkök. När etiketterna kom av var de dock inolika färger men simsalabim! Lite spray senare blev samtliga matt silvergrå. Ser mycket fram  emot att få göra riktiga arrangemang i de där till sommaren! 
Ha en fin onsdag! 

Födelsedagskort

Här kommer bilder på kvällens kreativitet. 

Det första är till Grannens lilla ljuvlis som fyllde 1år för ett tag sen. 

Det andra är till min kusin som äääälskar rosa... Och fyller jämnt ska tilläggas. Nästa år är det min tur. Men det är långt kvar än :-) 




mandasmagasin

Pyssel, pinaler och pingligheter!

RSS 2.0